Se dă drumul la căldură în Râmnicu Vâlcea

Avand in vedere prognoza meteo pentru perioada urmatoare, conditiile impuse in contractul de furnizare a energiei termice referitoare la obligativitatea reluarii furnizarii agentului termic pentru incalzire, in conditiile in care temperatura exterioara, intre orele 18.00 si 6.00 se situeaza trei zile consecutiv sub +10 °C, Societatea CET Govora SA anunta ca, incepand cu data de 11.10.2022, ora 16.00, va relua furnizarea agentului termic pentru incalzire in sezonul rece 2022/2023 în Municipiul Rm.V alcea, inclusiv la CT Copacelu.

Toti consumatorii racordati la sistemul de termoficare urbana si care desfasoara lucrari la instalatiile termice interioare, sunt rugati sa ia toate masurile de finalizare a lucrarilor pana la data de 11.10.2022, in cazuri exceptionale pentru finalizarea lucrarilor sa izoleze retelele interioare de la robinetii contoarelor de energie termica, sau se pot adresa pentru asigurarea conditiilor de lucru la:

– Dispeceratul de Termoficare Urbana Rm. Valcea str. Mihai Viteazu nr. 43, tel.0250.718092 sau tel/fax 0250.718090 prin adresa scrisa.

De asemenea Asociatiile de Proprietari in functie de propriul program aprobat, pot consuma agent termic pentru incalzire continuu sau fractionat, prin inchiderea si deschiderea robinetilor de izolare montati in amonte si aval la contoarele de energie termica.

Programul de umplere al retelelor, probele la rece si la cald fiind comunicate prin mass–media si afisate la toate imobilele, prin neluarea masurilor de izolare a retelelor interioare, acolo unde este cazul, sau neanuntarea in vederea realizarii conditiilor tehnice de lucru, absolva de orice responsabilitate operatorul sistemului CET Govora SA, pentru eventualele daune care se vor putea produce.

Director General
ing. Ion ROESCU