Școala Gimnazială “Luca Solomon”, la ceas de sărbătoare

A fost sărbătoare în comuna vâlceană Vaideeni. Zilele trecute s-a sărbătorit cea de-a XXII-a aniversare a Zilei Școlii Gimnaziale “Luca Solomon”.

Cu această ocazie s-a organizat Concursul Județean “Matematicienii Isteți” la care au participat elevi de la școlile din zonă, iubitori de matematică. Asistența s-a bucurat de prezența cadrelor didactice pensionare, a Ansamblului “Miorița” format din actuali și foști elevi, precum și de întâlnirea cu părinții și prietenii școlii.
“Mulțumim sponsorilor, părinților, Primăriei Vaideeni și ISJ Vâlcea pentru sprijin și colaborare! Felicitări copiilor și cadrelor didactice! Cel mai important dar pe care îl putem oferi copiilor este educația! “, spun organizatorii.
Şcoala se numea Școala Nouă, dar din 8 iunie 2001 se numeşte Luca Solomon, după numele celui care a fost directorul şcolii în acea perioadă. Profesor de limba română deosebit, dl. Solomon a rămas în conştiinţa tuturor ca un model demn de urmat, alături de toţi ceilalţi dascăli care cu cinste şi devotament au contribuit la bunul renume al şcolii vaideene.