SCM o pierde pe Marta Batonovic

Campioana României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, pierde din sezonul viitor o handbalistă importantă. Astfel, Marta Batinovic a declarat că a acceptat oferta echipei Gloria Buzău:
“A fost o mare onoare să joc într-un club fantastic, dar pur și simplu nu am vrut să continui cooperarea. În primul rând pentru că nu sunt cu familia și cu fiul meu atât de mult cât vreau. Călătoriile au fost grele și lungi. Am fost plecat de acasă timp de cinci sau șase zile pe săptămână, iar pentru mine este prea mare sacrificiul. Am primit o ofertă grozavă de la Buzău. Din punct de vedere financiar, le merge bine, m-am gândit multă vreme dacă să plec și am fost de acord, chiar dacă am mai avut câteva oferte de la echipe care joacă în Liga Campionilor. Dar acestea nu sunt cluburi cu ambiții mari și nu am vrut să joc în Liga Campionilor doar de dragul de a fi acolo. Așadar, din sezonul viitor, voi fi într-un mediu ușor mai liniștit, fără călătorii mari, cu mai mult timp de dedicat copilului. Pentru că, mai întâi sunt mamă și apoi orice altceva”.
După plecarea Yuliei Dumanska la Podravka, Marta a fost căpitanul echipei noastre. Potrivit zvonurilor, la finalul sezonului vor mai exista șiu alte plecări de la SCM. (G.C.)