Şantiere în Drăgăşani

Municipiul Drăgășani se transformă într-un oraș modern, accesibil și atractiv.. Administrația publică locală condusă de primarul Cristian Nedelcu a implementat, în ultimii ani, proiecte de anvergură, care demonstrează angajamentul și viziunea autorităților publice.
Primarul Cristian Nedelcu a făcut eforturi considerabile pentru a obține fonduri și a implementa un proiect important pentru comunitate. Este vorba despre modernizarea Liceului Tehnologic Brătianu din Drăgășani, o investiție în valoare de 3 milioane de lei, din fonduri europene.

În Drăgăşani sunt deschise mai multe şantiere mici, dar importante pentru localnici.
Printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional (POR), derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Primăria municipiului Drăgășani a efectuat ample lucrări de modernizare a cartierului Rahova. Scopul a fost îmbunătățirea calității vieții populației, un scop pe care primarul Nedelcu l-a urmărit încă de la început.
Primarul Cristian Nedelcu continuă lucrările de amenajare a spațiului public în cartierele municipiului Drăgășani. În această perioadă s-a lucrat intens la amenajarea și asfaltarea parcării blocului E de pe strada Traian.
În cartierul Troian au început lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare, ele vor fi urmate de reabilitarea drumurilor şi asfaltare. (T.G.)