Salsa Autum Fest la Râmnicu Vâlcea

Școala de dans latin “Bailando Contigo” organizează în weekend la Râmnicu Vâlcea prima ediție a Festivalului de Dans “Autum Fest”. Cursurile vor avea loc sâmbătă și duminică, 13-14 octombrie, și sunt predate de unii din cei mai cunoscuți instructori de dans din țară.

Vâlcenii îi vor putea vedea live în sălile școlii și pe Andreea și Cătălin Munteanu, multiplii campioni naționali de salsa.
Cei doi au mai dansat în Râmnicu Vâlcea în 16 iunie când au predat un workshop. De atunci au mai câștigat un titlu național la Vama Veche în luna august, iar elevii lor de la Școala de Dans “IDANCE” din București au obținut mai multe premii la diferite concursuri. Andreea și Cătălin sunt un cuplu și în viața reală și sunt considerați de specialiști una din cele mai bune perechi de Salsa din lume.
Workshopurile de la Autum Fest sunt destinate celor care vor să învețe dans latin și sunt organizate pentru toate nivelurile.
Puteți dansa alături de:
Rueda de Casino – instructor Camelia Surdescu
Bachata – instructori Adrian Rășinariu & Alișor, Bobby Ioniță & Claudia, Radu & Diana
Salsa – instructori Cătălin & Andreea Munteanu
Kizomba – instructori HICHAM & Claudia și Marius Vilaia
CHA CHA CHA – instructor Bobi
Sâmbătă seara are loc o petrecere în două săli de dans. Informații suplimentare puteți obține la nr. telefon: 0756 948 291.