Sală de sport în satul Fedeleșoiu, comuna Dăești

Primarul George Popolan își dorește să înființeze o clasă de handbal pentru copii, după ce sunt finalizate lucrările la sala de sport din satul Fedeleșoiu, comuna Dăești.
Proiectul, finanțat prin CNI (Compania Națională de Investiții), presupune construcția unei săli de sport cu 102 locuri în Fedeleșoiu, lângă terenul sintetic din zonă. Sala de de sport va fi una de tip 2, pentru competiții, prevăzută cu o tribună de 102 locuri.
“Termenul de finalizare este sfârșitul lunii iunie 2023. Dacă, cumva, nu se vor termina lucrările înainte, cu siguranță nu va fi depășit termenul la ritmul actual. Mulțumesc constructorului, mulțumesc Companiei de Investiții pentru acest obiectiv important din comuna noastră. Aici se vor susține ore de sport, dar și alte activități, pentru că știm bine că într-o sală de sport se mai pot desfășura și alte activități, nu numai sportive. Investiția se ridică undeva la 1,2 milioane de euro și este o sală tip II cu 102 locuri” – susține primarul comunei Dăești, George Popolan.