Românul Maxim Prodan luptă cu albanezul Florian Marku! Iată pronosticurile meciului!

Urmează unul dintre cele mai importante meciuri pentru suporterii români! Pe data de 07.08.2021, la ora 23:00 Maxim Prodan îl va înfrunta pe albanezul Florian Marku în ring! Este o luptă extrem de importantă pentru reprezentantul României, mai ales că Marku se devedește a fi un adevărat pericol pentru recordul lui Prodan.

Ce șanse are Maxim Prodan să câștige?

Jucătorul român s-a născut în Ucraina, are 28 de ani și luptă la categoria welterweight. Conform statisticilor actuale, Maxim este un boxer profesionist neînvins, cu un raport de KO de 82%. Practic, pugilistul a debutat pe 30 mai 2015, când avea 22 de ani, iar până acum se poate lăuda cu 19 meciuri câștigate, dintre care 15 prin KO, 0 pierderi și o remiză, care a avut loc la cel de-al 11-lea meci al jucătorului. Toate aceste date îl fac pe Maxim să fie unul dintre cei mai temuți jucători din categoria sa, cel puțin până la ora actuală.

Competitorul românului se numește Florian Marku și este originar din Albania. Acesta are tot 28 de ani și luptă tot la categoria welterweight. Nu până de curând, pugilistul se putea lăuda cu un record foarte bun de câștiguri și nici o înfrângere, însă a făcut o remiză cu englezul Jamie Stewart, fapt care i-a dezechilibrat winstreak-ul campionului. În acest moment, Marku are 8 meciuri jucate, dintre care 6 câștigate prin KO, 0 pierderi și o egalitate.

Albanezul are mult mai puțină experiență decât Maxim Prodan, însă, conform cotelor de pe sportingbet.ro din acest moment, are mai multe șanse de câștig. Astfel, Florian Marku are o cota de 1.25, în timp ce Maxim are o cotă de 4.00. Șansele pentru român sunt destul de mici la ora actuală, însă cotele se pot schimba pe parcursul bătăliei, în funcție de ce stil de luptă va aborda fiecare. De aceea, pentru a pune un pariu la meciurile de box este important să fii mereu cu ochii pe cote!

În aceeași competitie unde se vor lupta Prodan cu Marku, vei mai putea urmări și meciurile dintre Johnny Fisher vs Josh Sandland, Alen Babic vs Mark Bennett si Ebanie Bridges vs Bec Connolly. Toate acestea vor avea loc în deschiderea luptei principale dintre Galahad vs Dickens ce se va ține în Matchroom Fight Camp din Essex.

Asadar, tu cine crezi că va câștiga? Consideri că are sanse Maxim Prodan să își îmbunătățească recordul de câștiguri sau se va alege cu prima sa înfrângere? Urmărește îndeaproape parcursul pugiliștilor tăi preferați și nu rata ocazia de a paria responsabil pe unul dintre favoriții tăi!

Sursa foto: Unsplash.com
℗Articol publicitar