Robert Popa, de la Flacăra Horezu la FC Argeș!

FC Argeş a transferat portarul Naţionalei României Under 16, pe vâlceanul Robert Popa. Gruparea piteșteană a dat o adevarată lovitură de imagine şi a transferat un jucător de mare viitor.

Argeșenii au ajuns la o înţelegere pentru următoarele 3 sezoane cu portarul Robert Popa, titularul României Under 16 ani. Născut în 2003, Popa este un gooalkeeper cu talie, măsurând 190 cm la vârsta de 15 ani! Are în palmares 5 partide la Naţionala Under 15 a României şi încă 5 la Naţionala Under 16.


În sezonul trecut a apărat poarta echipei Flacăra Horezu, formaţie care s-a luptat pentru promovarea în Liga a II-a până în ultimele etape, fiind titular incontestabil. Robert Popa a fost format la CSM Râmnicu Vâlcea de antrenorul Gicu Deaconescu şi a debutat la vârsta de 12 ani la Juniorii Republicani Under 17 ai formaţiei din Zăvoi, deşi era mai mic de vârstă cu 4 ani! Popa a atras atenţia cluburilor importante din România, FCSB şi FC Voluntari fiind interesate de serviciile sale. Tânărul gooal-keper a preferat Piteştiul, fiind foarte aproape de casă, dar şi datorită încrederii care i-a fost acordată de oficialii clubului FC Argeș. (G.C.)