Rezultatele jandarmilor vâlceni în urma misiunilor executate în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, peste 300 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea au fost pe teren, pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor, în cazul producerii unor evenimente nedorite.

Manifestările cultural-artistice din județul Vâlcea s-au încheiat fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Numărul mare de participanți a făcut ca misiunea noastră să fie foarte importantă pentru asigurarea siguranței participanților, dar și pentru a preveni săvârșirea oricăror fapte de natură penală și contravențională.

În cele patru zile, în urma încălcării normelor legale în vigoare, jandarmii vâlceni au aplicat un număr total de 31 sancțiuni contravenționale, respectiv 12 amenzi în valoare de 6500 lei și 19 avertismente scrise.

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru două fapte de natură penală, constatate de jandarmii vâlceni.

În speranța că ați petrecut aceste patru zile zile într-un mod plăcut, Jandarmeria Vâlcea vă mulțumește pentru modul responsabil în care ați ales să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, creând astfel momente unice și frumoase.
Reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.