Revista “24 Plus” de Vâlcea a împlinit 5 ani

În februarie 2013 a apărut pe piaţa vâlceană revista de publicitate “24 Plus”. O echipă redacţională formată din doar 2 membri şi câţiva colaboratori a reuşit să realizeze o revistă de calitate, pe o nişă de piaţă, iar în timp a rezistat şi a colaborat şi cu redacţii specializate în editare de ziare.

Luna aceasta a apărut pe piaţă nr. 61 al ediţiei de Vâlcea şi numărul 48 al “24 Plus” de Argeş. Formatul revistei este atractiv, ediţiile au între 60 şi 72 de pagini, sunt distribuite gratuit în 150 de locaţii din Vâlcea. Conţin în cea mai mare parte publicitate în imagini şi texte scurte, dar şi editoriale, umor, bancuri şi scurte informaţii utilitare.
Costel Ungureanu, unul dintre editori a ţinut să mulţumească prin intermediul nostru celor mai vechi agenţi economici care au colaborat cu ei şi care le-au rămas clienţi fideli. Aceştia sunt: Casa Veche, Academia del Gusto, Winners Pub şi Valoris.
“24 Plus” este tipărită ful color în tiraj de 2500 de exemplare lunar pe hârtie lucioasă de înaltă calitate la cunoscuta tipografie Conphys.
Le urăm un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe ediţii pe piaţă pentru că atâta vreme cât agenţii economici îşi fac publicitate, înseamnă că aceştia există şi dezvoltă judeţul nostru.