“Respiră” un spectacol de Adrian Roman, vineri pe scena Teatrului Anton Pann

“Respiră” un spectacol de Adrian Roman, vva avea loc, în avanpremieră, vineri de la ora 11.00, pe scena Teatrului Anton Pann.

După ce şi-a atins unele obiective greu de atins si pentru teatre cu renume, amintim aici paticiparea la Festivalul Naţional de Teatru, participările la Festivaluri Naţionale şi Internaţionale, participări care
s-au soldat cu numeroase premii, regizorul Adrian Roman, managerul Teatrului Anton Pann, printre picături reuşeşte să pună în scenă, in premieră naţională, un spectacol după o piesă scrisă de de Duncan Macmillan – “Respiră”.
“Respiră” aduce în atenţia iubitorilor de teatru viaţa unor tineri la început de drum care, până la un moment dat, pun pe primul plan alte priorităţi precum cariera, casa, părinţii, etc. Nici vorbă de a se căsători sau a face un copil. Se doveşte însă, la întâlnirea după ani, că toate aceste priorităţi au fost date pete cap. Doi tineri frumoşi şi foarte talentaţi, Simona Arsu şi Olimpiu Blaj, îşi iau rolurile în serios şi reuşesc din prima un spectacol foarte bun. Premiera acestui spectacol va avea loc la începutul anului, în ianuarie 2016. Până atunci vă invităm să urmăriţi avanpremiera din 18 decembrie, ora 11.00.