Refacerea şi modernizarea drumurilor judeţene, în atenţia preşedintelui CJ Costi Rădulescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a verificat miercuri, 13 decembrie, calitatea lucrărilor de consolidare şi refacere a DJ 648, Ioneşti-Olanu, investiţie finanţată de Guvernul României, prin PNDL II, care, pe lângă modernizarea platformei drumului, rezolvă şi problema traversării pârâului Fătu, prin construirea unui pod.

Primarul comunei Olanu, care l-a însoţit în deplasarea făcută în zona noului pod, i-a mulţumit Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, în numele locuitorilor comunei, pentru implicarea sa în obţinerea acestei finanţări, care rezolvă o problemă cu care comunitatea locală se confruntă de mai multă vreme, şi anume traversarea pârâului, care până acum se făcea prin albia acestuia.

“Anul acesta am reușit să modernizăm porțiuni importante din drumurile județene. Am fost astăzi pe DJ 678 D, unde RAJDP Vâlcea a efectuat lucrări de modernizare și turnare covor asfaltic, urmând să fie trasate marcajele rutiere, care să asigure o circulaţie sigură şi fluentă. Este foarte important să precizăm că pe acest drum județean s-a turnat pentru prima dată covor asfaltic chiar în acest an şi vă asigur că se vor continua lucrările, astfel încât în cursul anului viitor drumul să fie modernizat în întregime. Și pentru că am fost în comuna Nicolae Bălcescu, i-am vizitat pe colegii mei de la DGASPC, care au grijă de persoanele vârstnice în căminul de bătrâni înființat în această localitate.“ – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.