Ramona Farcău îşi ţine promisiunea făcută la Râmnicu Vâlcea

Anul trecut, în 5 august, Ramona Farcău a umplut Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea la meciul ei de retragere. Marea handbalistă care a evoluat la OLTCHIM şi în echipa naţională în meciuri memorabile a vorbit presei prezente în conferinţa dinainte meciului despre planurile de viitor şi a promis că va investi în promovarea marilor sportivi ai României.

Planul Ramonei părea pentru noi atunci un vis. Ramona ne-a spus că are un plan pentru a păstra pe termen lung numele marilor sportivi în conştiinţa publicului. Că sportivii reprezintă cel mai puternic vector de imagine şi că va colabora cu persoane de valoare sportivă şi morală deosebită pentru a ofefrii tinerilor din România modele de urmat pentru a îi determina să îşi ridice standardele de viaţă.
La începutul acestei săptămâni, firma marei jucătoare de handbal, RFH Sports & Management, a lansat brandurile sportivilor Paula Ungureanu, Iulia Curea (două din cele mai importante handbaliste din România) şi Tudor Dorobanţu (cel mai bun parapantist al României). Au fost lansate practic brandurile ”Paula!” – by Paula Ungureanu, ”Wing” – by Iulia Curea şi ”2DO” – by Tudor Dorobanţu!
Redacţia noastră va promova produsele care vor fi comercializate sub denumirea brandurilor sportivilor care au evoluat pentru echipe din Vâlcea .Credem că judeţul nostru are resurse de a da ţării campioni în diverse ramuri sportive şi suţinem demersul Ramonei Farcău de a crea modele pentru tinerele generaţii.

Traian Guminski