Radu Bărăscu primește un sprijin total: Cei mai buni edili liberali vor ajuta la reconstrucția orașului Băile Govora

Le-a fost rușine ani în șir că sunt colegi de partid cu Mihai Mateescu. Vorbim de mulți aleși locali liberali din județul Vâlcea care l-au primit cu brațele deschise pe viceprimarul Radu Bărăscu și echipa sa.
Am văzut un entuzism neașteptat și un mare inters la lansarea candidaturii primarului Ion Vlădulescu pentru un nou mandat de primar al comunei Budești.
Invitat de gazdă, Radu Bărăscu și doi consilieri locali din Govora Băi au făcut poze prin una din cele mai dezvoltate comune din Oltenia și au primit asigurări de la Ionel Vlădulescu, considerat un model în administrațiile liberale că –i va sprijini pentru a aduce investiții și în stațiunea căzută în paragină sub mandatele fostului turnător la Securitatea comunistă.
Au fost mai multe momente de socializare la manifestare și am numărat șase primari din cei veniți la eveniment care au promis că vor da consultanță pe proiecte asemănătoare cu cele implementate de ei, vor susține la fiecare nou proiect ce-l vor depune și primăria Băile Govora să depună unul asemănător.
Parlamentarii liberali au promis, de asemenea, că vor susține noua echipă liberală din Băile Govora.
Ar fi făcut la fel și cu cea fugită din lașitate acum la PSD, dar fostul primar nu a vrut să depună proiecte pentru fonduri europene și nici măcar pentru programele naționale finanțate din fonduri guvernamentale.
Viceprimarul Radu Bărăscu a acceptat invitația edililor liberali din mai multe comune de a le face o vizită în luna aprilie pentru a vedea proiectele lor și pentru a fotografia cele mai importante realizări edilitare spre a le prezenta, ulterior, cetățenilor din Băile Govora.
Aceștia desigur nu au avut ocazia să vadă cum s-au dezvoltat comunități administrate de primari serioși, muncitori și cu știință spre dezvoltare urbană.
Radu Bărăscu: “Transmit prin intermediul dumneavoastră mulțumiri publice primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni și desigur parlamentarilor liberali pentru interesul arătat în dezvoltarea orașului meu.
Voi adapta pentru Băile Govora cele mai bune proiecte ale acestor oameni care au arătat populației ce înseamnă dezvoltare și prosperitate adusă de o politică liberală administrativă axată pe construcție. Pe crearea de parcuri naturale și industriale nu pe furtul de terenuri din parcuri. Sunt onorat că primari cu experiență m-au încurajat și vor să contribuie și ei la refacerea stațiunii.
Băile Govora nu aparține numai cetățenilor de aici, este și un bun de patrimoniu al acestui județ și al țării noastre. Românii trebuie să vină cu bucurie și mândrie în vizite mai lungi sau mai scurte în Băile Govora. Să aibă condiții aici, să se bucure că respiră un aer apreciat cândva ca cel mai bun din Europa. Să fie primiți cu căldură , confort și ospitalitate. Loturile naționale sportive ale României trebuie să-și refacă obiceiul de a și face cantonamentele la Băile Govora. Sunt decis să refac popularitatea acestui oraș și să aduc condiții mai bune de viață pentru toți govorenii”.

Traian GUMINSKI