PSD Vâlcea a validat candidaturile pentru primării şi Consiliul Judeţean

Comitetul Executiv al PSD Vâlcea s-a întrunit în şedinţă, duminică, 17 aprilie, având ca principale puncte pe ordinea de zi o informare cu privire la activitatea PSD Vâlcea, prezentată de Constantin Rădulescu – Preşedinte PSD Vâlcea, precum şi principalele direcţii strategice pentru pregătirea Organizaţiei în vederea participării la campania electorală.

Astfel, cei 107 membri prezenţi, preşedinţi de organizaţii, primari, viceprimari, aleşi locali, au validat cele 89 de candidaturi pentru funcţia de primar în localităţile judeţului Vâlcea, din partea PSD. A fost aprobată şi lista candidaţilor pentru funcţia de Consilier Judeţean şi au fost validate toate hotărârile luate de Biroul Permanent Judeţean până la şedinţa Comitetului Executiv.
“A fost o întâlnire deosebită, menită să confirme încă o dată că suntem o echipă unită şi puternică, o echipă care prin tot ceea ce doreşte să contruiască în judetul Vâlcea pune oamenii pe primul loc”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte PSD Vâlcea.
În cadrul şedinței, senatorul Laurenţiu Coca, secretar Executiv al PSD Vâlcea, a propus şi dat citire Rezoluţiei prin care Comitetul Executiv Judeţean al PSD Vâlcea l-a desemnat pe Constantin Rădulescu, candidat din partea PSD Vâlcea pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Administrativ.
Rezoluţia a fost votată unanim de cei prezenţi şi va fi comunicată viitorilor Consilieri Judeţeni din partea PSD pentru a fi dusă la îndeplinire.