PSD Vâlcea, oficial înscris în cursa electorală! Constantin Rădulescu, sigur de victorie

Reprezentanții PSD Vâlcea au depus, la ora 12.00, azi, 20 aprilie 2024, la Biroul Electoral Județean Vâlcea, lista de candidați pentru alegerile locale din iunie. Social-democrații vâlceni propun oameni tineri și mulți oameni noi. Interesant este faptul că 30 la sută dintre candidați sunt doamne sau domnișoare. Președinte PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este convins că vâlcenii vor alege continuitatea, având în vedere că în următorii 4 ani investițiile în diverse domenii vor atinge cota de un miliard de euro.

“Noi le spunem vâlcenilor că avem buna credință și ne vom duce la îndeplinire toate promisiunile. De ce spun asta? Pentru că în acest moment avem în derulare proiecte de peste 600 de milioane de euro în condițiile în care am promis 350 de milioane și am depășit țintă propusă. Avem în pregătire proiecte în valoare de încă 200 de milioane de euro, proiecte în domeniile strategice de dezvoltare. În anul 2028 o să depășim suma de un miliard de euro. Consiliul Județean Vâlcea va gestiona acesta sumă în domenii precum infrastructură rutieră, infrastructură de mediu, sănătate, protecție socială, turism, educație și sport. Noi le propunem vâlcenilor o listă echilibrată, puternică, o listă echilibrată și din punct de vedere al profesiilor. Avem oameni noi, toată lista are oameni cu experiență în administrație. 33 la sută dintre candidați sunt doamne și domnișoare. În ceea ce privește ținerii, ne apropiem de 40 la sută. Media de vârstă a candidaților pentru Consiliul Județean Vâlcea este de 43 de ani. Sunt onorat să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea alături de astfel de oameni”, spune Constantin Rădulescu.

Mircia Gutău e sigur de un nou mandat

La repunerea listelor pentru Consiliul Județean și Consiliul Local a fost prezent și primarul Râmnicului, Mircia Gutău, cel care va candida pe listele PSD pentru un nou mandat. “Sunt onorat să fac parte din echipa PSD Vâlcea și sunt convins că vom câștiga și Primăria Municipiului și președenția CJ Vâlcea. Avem liste formate din oameni frumoși și la propriu și la figurat. În această formulă vom sărbători victoria în iunie.”

Lista PSD pentru Consiliul Județean Vâlcea:

Constantin Rădulescu
Bică Andra
Pistol Bogdan
Dobrete Adina Florentina
Iliescu Ion-Adrian
Grigorescu Remus
Dima Cosmin Adrian
Lupu Alina
Mirea Mihaela
Bușu Adrian
Argeșanu Irina Maria
Iordache Dănuț
Bobocea Gheorghe
Nicolaescu Ion
Ciocan Vetuța
Roșu Călina
Popa Remus Maria
Grigorie Laura
Voiculeț Costinel – Alin
Belciu Ion
Moise Iuliana
Mutuligă Florin Nicolae
Lupu Alin
Bălășete Răzvan
Găitănaru Adrian
Vâlcea Răzvan
Ungureanu Alexandra Letiția
Bălănoiu Mădălina
Popescu Bogdan
Popa Ioana
Teodorescu Bogdan
Mirescu Cătălin
Diaconu Eduard
Borcan Mihai
Fuiorea Cristina
Luciu Ionuț
Șașcâm Irinel
Răducanu Alexandru
Stănică Ionuț-Laurențiu
Zdârcea Răzvan