PSD Vâlcea cere stoparea concedierilor de la CET GOVORA

Azi, la prima oră, PSD Vâlcea a organizat o conferinţă de presă la care au participat cei doi deputaţi Rădulescu (Constantin, preşedintele organizaţiei, şi Romeo, candidatul la funcţia de primar al Râmnicului), precum şi Dana Oteşanu, preşedinta OFSD Vâlcea.

Au fost prezentaţi câţiva dintre cei care vor candida la alegerile locale, precum şi problemele din unele organizaţii care au suscitat interesul ziariştilor. Romeo Rădulescu a vorbit despre faptul că a adus în PSD mai mult de 400 de prieteni, că s-a integrat bine în organizaţie şi că lucrează la proiectul pe care îl va prezenta electoratului în curând, proiect care vizează dezvoltarea municipiului. Costi Rădulescu a solicitat liberalilor care conduc CET Govora să găsească soluţii de eficientizare fără a disponibiliza personal cu experienţă, personal care după părerea deputatului poate fi redistribuit în interior în cazul în care CET va deschide două depozite intermediare de cărbune aşa cum le-a solicitat de mai multe ori celor care conduc societatea.
“PSD Vâlcea are nişte înţelegeri cu ALDE care vizează alcătuirea unor majorităţi în consiliile locale şi cel judeţean după alegerile locale, dar vă asigur că vom face tot ceea ce trebuie şi eu, şi colegii mei, pentru a câştiga aceste alegeri în Vâlcea spre a putea să ne implementăm programele de dezvoltare. Nu avem niciun blat cu nimeni şi luptăm pentru fiecare vot. Am stabilit deja în proporţie de 90 la sută candidaţii la funcţiile de primar şi toţi sunt oameni respectaţi de comunităţi, cu experienţă şi cu proiecte importante pentru localităţile lor”, a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Costi Rădulescu.