PSD propune şi un vâlcean pentru PARLAMENTUL EUROPEAN – 26 MAI 2019

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în 26 mai. României îi revin 33 de locuri de europarlamentari care vor avea un mandat de 5 ani.


Se spune că votul pentru Europarlamentare este un vot politic la care de obicei se prezintă mai puţin cetăţeni decât la alegerile locale.
Redacţia noastră vă va prezenta în perioada următoare listele de candidaţi ale partidelor din România.
În perioada 24 aprilie-26 mai nu vom publica informaţii decât despre partidele care ne vor alege pentru a le susţine campania electorală.
Organizația județeană a PSD Vâlcea a reușit să impună un vâlcean pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Este vorba despre Alin Pavelescu, actualul manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea și profesor de canto la Școala Populară de Artă, cunoscut interpret de muzică populară din județul nostru, care ocupă locul 20 pe lista pentru Parlamentul European.
Lista PSD pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Rovana Plumb, fost deputat de Vâlcea în mandatul 2004-2007. Candidați mai cunoscuţi pe lista PSD sunt: Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoș Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea. (T.G.)