Profesoara Mihaela Andreianu- prima femeie parlamentar liberal de Vâlcea

Să ai mai puțin de două luni de când ți-ai dat demisia din Consiliul Județean și ai fost numit secretar de stat și să ajungi să te bucuri că Guvernul din care faci parte cade prin moțiune de cenzură
pare a denota iresponsabilitate sau instabilitate psihică. În cazul doamnei profesoare Mihaela Andreianu doar pare, pentru că bucuria doamnei este justificată în cazul organizării unor alegeri anticipate.

Mihaela Andreianu va ocupa locul al doilea pe lista de candidaturi la Camera Deputaților, imediat după deputatul Cristian Buican.
Munca atâtor femei inimoase din organizația de femei a PNL Vâlcea nu va rămâne astfel nerăsplătită. Nici a celor care au plecat din PNL și nici a celor care vor munci cu abnegație în campania următoare.
Redăm din presa centrală:
Mesajele din grupurile interne de Whatshapp arătau că liberalii dintr-o filială din țară se bucură pentru că moţiunea e un pas înainte către anticipate,
Este vorba de liberalii din organizaţia de Vâlcea, care au „aplaudat” pe grupurile de WhatsApp trecerea moţiunii de cenzură, scrie Mediafax:
„Moțiunea a trecut”
„Un prim pas spre anticipate!”
“Ne-a ieşit”
“Oricum ce a făcut guvernul PNL nu a reușit niciunul înainte”
“Ne-a ieşit! Moţiunea a trecut, pregătim de anticipate”
Da, urmează multă muncă.”
”Au trecut emoţiile! Super!”.
Acestea au fost mesajele postate în două grupuri interne de Whatshapp ale PNL Vâlcea. Printre cei care au dat mesaje imediat după votul moţiunii de cenzură este şi un secretar de stat în Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

Traian GUMINSKI