Profesioniștii de la PRELCET SA au remediat o avarie din cartierul Ostroveni

O mare parte din locuitorii cartierului Ostroveni au rămas la începutul săptămânii fără apă caldă și căldură. Din fericire pentru scurt timp. A fost vorba de o avarie majoră la un tronson. Rețelele secundare care aparțin CET sunt în avansată stare de uzură și aceste incidente nu vor putea fi eliminate decât după înlocuirea întregii rețea, program care demarează anul acesta și care va costa peste 16 milioane de euro.
Profesioniștii de la PRELCET SA au intervenit și de această dată promt în ciuda unor temperaturi scăzute.

Muncitorii au lucrat în condiții grele și presați de timp, fiind obligați să remedieze avaria cu mult înainte de termen pentru a ajuta populația din zona pieței Ostroveni să nu sufere de frig.
Directorul Geani Man ne-a comunicat că lucrările de întreținere din timpul verii sunt dispuse de furnizor, adică de CET:
“Noi doar executăm aceste lucrări, nu le putem face nici fără comandă și nici pe gratis. Iar costurile destul de mari și probabil lipsa de fonduri determină furnizorul să nu le comande. Reabilitarea termică pe rețelele secundare cuprinde aceste zone și va începe după cum știu în acest an. E vorba de un proiect de durată și foarte scump, dar sperăm că se va finaliza. Deocamdată sunt mulțumit că am putut interveni la fiecare avarie la care am fost solicitați promt și că am remediat defecțiunile în ciuda intemeriilor care îngreunează randamentul oamenilor”. (T.G.)