Profesioniştii de la PRELCET SA au redat apa caldă locuitorilor din Râmnicu Vâlcea

Ca în fiecare an CET GOVORA sistează, laînceput de toamnă, câteva zile, furnizarea de apă caldă locuitorilor municipiului pentru a face lucrări de mentenanţă, reparaţii şi verificare în vederea apropierii sezonului rece când trebuie să facă faţă şi furnizării de agent termic.

Societatea CET Govora SA anunţase oprirea furnizării agentului termic sub formă de apă fierbinte şi apă caldă de consum la toţi consumatorii din Municipiul Râmnicu Vâlcea, pînă la 03.09.2020, ora 1600, pentru realizarea lucrărilor de mentenanţă.
Într-un timp record însă echipele de la PRELCET SA au realizat mai multe lucrări importante şi obligatorii de mentenanţă preventivă şi corectivă la reţeaua de apă fierbinte, reuşind să finalizeze aceste operaţiuni chiar înainte de termenul anunţat de CET GOVORA SA, cu câteva ore bune, aproape o zi.
Profesioniştii conduşi de inginerul Geani Man trebuie felicitaţi pentru efortul şi dăruirea lor.
Contactat telefonic inginerul Geani Man, director al PRELCET SA, ne-a declarat:
“Împreună cu colegii mei ne-am mobilizat astfel încât lucrările pe reţeaua de termoficare să le executăm în regim de urgenţă, continuu, fără pauze, până la finalizarea acestora, încercând în acest fel să diminuăm pe cât posibil disconfortul cauzat de oprirea tehnologică a apei calde către consumatori. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat odată cu demararea acestor intervenţii tehnice necesare şi vă promitem că vom asigura în continuare servicii de cea mai bună calitate”.