Prof. dr. Mihaela Rădulescu – noul preşedinte al Societăţii Culturale ”Anton Pann”

Marți, 15 mai 2018, la Biblioteca Judeţeană “ANTIM IVIREANUL” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat Adunarea Generală, a Societăţii Culturale “ANTON PANN”. Cu acest prilej a fost ales un nou colectiv de conducere şi un nou preşedinte. Nicu Cismaru nu a mai participat pentru această funcţie, din motive personale, iar în locul lui a fost aleasă prof. dr. Mihaela Rădulescu. Şi în funcţia de cvicepreşedinte a fost aleasă, alături de artista Violeta Scrociob, Mădălina Bărbulescu.


“Mulţumim domnului preşedinte Nicu Cismaru pentru activitatea desfăşurată în spaţiul cultural vâlcean, un om care a condus cu înţelepciune Societatea Culturală Anton Pann. De asemenea, echipa de oameni care a contribuit la buna desfăşurare a activităţilor literar- artistice trebuie felicitată. Alina Neagoe, Violeta Scrociob, Dumitru Sârghie, Nicolae Nistor, Dinică Cristian Ovidiu, Neacşu Elena sunt oamenii care au sprijinit actul cultural şi împreună cu domnul preşedinte au reuşit să facă lucruri minunate! Mai departe nu ne rămâne decât sa continuăm această activitate! Mulţumesc colegilor Societăţii culturale Anton Pann pentru încredere. Împreună vom face ca imposibilul să devină posibil! „Înțelepciunea vieții e simplă: Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte.” — Nicolae Iorga. Dacă reusim măcar pe jumătate să facem, cât au realizat colegii nostri, înseamnă că ne-am asumat responsabilitatea!”, este mesajul noului preşedinte Mihaela Rădulescu.


Noua echipă a Societății Culturale Anton Pann mizează pe acelaşi obiectiv esențial: promovarea valorilor artistice şi culturale. Echipa este formată din:
Violeta Scrociob- vicepreşedinte
Mădălina Bărbulescu- vicepreşedinte
Comitet director:
Nicolae Nistor- membru
Dinica Cristian Ovidiu- membru
Nicuta Ioan Lungu- membru
Veronica Stan- membru
Popa Mihai- membru
Bondoc Dumitru- membru supleant
Neacsu Elena- membru supleant.