Prof. Andra Bică, inspectorul general al ISJ Vâlcea: “Ne asigurăm de organizarea corectă a examenului naţional de bacalaureat!”

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 – 15 februarie).
În zilele de 16, 19 și 20 februarie 2018 este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie 2018 se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). În județul Vâlcea s-au înscris 3083 elevi din seriile anterioare și seria curentă, prin acest examen verificându-se competențele dobândite și nivelul de cultură generală şi de specializare, atins de absolvenţii de liceu
„Dorim succes tuturor și ne asigurăm împreună cu conducerile celor 27 de licee din județul Vâlcea de organizarea corectă a acestui examen național de bacalaureat”, este mesajul prof. Andra Bică, inspector general al ISJ Vâlcea.