Primul restaurant Drive-In Prepelițescu și primul concept Urban Food Healthy se va deschide în Rm. Vâlcea

Din 30 august vâlcenii vor avea posibilitatea să consume delicatese din carne de prepeliță la restaurantul Prepelițescu situat în centrul orașului. Ciupercile, carnea de pește, pui sau vită vor întregi varietatea de ingrediente de calitate alese cu grijă de la producători locali.

Meniul conceput promovează un mod de viață sănătos și echilibrat și va cuprinde preparate pentru toate mesele zilei: mic dejun, prânz și cină.
Din dorința de a oferi o experiență culinară completă, bucătăria va fi deschisă, preparatele realizându-se chiar sub privirile clienților.
Prima unitate va fi deschisă în Râmnicu Vâlcea și este gândită în concordanță cu noua realitate din contextul pandemic Covid-19. Restaurantul va avea o capacitate de 32 de locuri pe terasă și 24 de locuri pe terasa interioară. Deoarece este amplasat într-una dintre cele mai active zone ale orașului, s-a avut în vedere nevoia de rapiditate în servire și s-a amplasat un terminal self order care va permite consumatorului să-și comande singur meniul. Tot ca soluție la nevoia continuă de a economisi timp, clienții pot accesa serviciul de servire rapidă drive-in pentru a comanda și consuma produsele din confortul propriei mașini.
Prepelițescu are la bază o afacere locală care a fost înființată in anul 2012 sub denumirea de Ferma Bunicii. În acest moment, Ferma Bunicii este lider la nivel național pe segmentul de piață al producției de ouă de prepeliță și este prezent în aproape toate lanțurile mari de magazine. Deoarece obiectivul de dezvoltare pentru 2020 a fost acela de a fi mai aproape de consumatorul direct, s-a luat decizia de a intra pe segmentul HoReCa printr-un concept nou de Urban Food Healthy, sub denumirea de Prepelițescu.
“Obiectivul nostru este sa promovăm consumul de carne de prepeliță din surse sigure și am considerat că cea mai bună variantă de a evidenția calitățile și gustul acesteia este prin servirea de preparate realizate cu pasiune din carnea păsărilor crescute la ferma noastră sub forma unor delicatese variate, care să satisfacă cât mai multe exigențe. Toate celelalte ingrediente provin din ferme sau centre de producție locale. Ne dorim să ducem Prepelițescu în cât mai multe orașe din România și urmează să anunțăm lansarea primului food-truck Prepelițescu, precum și condițiile de francizare a afacerii”, a precizat Lucian Stancu, managerul și dezvoltatorul Prepelițescu.
Restaurantul este situat în strada General Magheru, nr. 26 (vis-a-vis de sediul ANAF) și va fi deschis în fiecare zi în intervalul orar 7:00 – 24:00. Comenzile vor fi preluate telefonic la nr. 0725 125 126 și prin aplicația de food delivery Foodify.