Primăvara a început și pentru organizația de femei PSD Vâlcea!

Vineri, 1 martie, Organizația Femeilor Social Democrate din Vâlcea a continuat tradiția de a organiza un eveniment de socializare cu ocazia începutului de primăvară. Au fost prezente femei din toate structurile și din toate zonele județului care au oferit ocazia invitaților președintele CJ, parlamentari vâlceni și alți colegi să le ofere flori, mărțișoare și complimente. Doamna deputat Daniela Oteșanu, lidera organizației județene a femeilor social democrate, a reușit și în acest an să creeze o sărbătoare pentru colegele ei de partid la început de primăvară și să îi bucure și pe invitații la acțiunea organizată ireproșabil într-n cadru elegant și plin de stil, motive pentru care a fost unanim felicitată.


Întâlnirea a avut loc în Băile Govora și a fost una în care s-a glumit mult și s-a vorbit puțin de politică poate tocmai pentru că mai este puțin până la o campanie electorală scurtă, dar dură, urmată de un scrutin important, acela pentru desemnarea europarlamentarilor. Ca de obicei OFSD se va implica serios în campaniile electorale din acest an, iar profesoara Adina Dobrete, lidera municipalelor social democrate, a postat pe pagina personală de facebook un text despre munca în echipă:


“Îmi place echipa. Îmi dă sentimentul de apartenență. Ne-a demonstrat de multe ori in ultimii trei ani domnul Președinte Constantin Radulescu, că în echipă construiești și realizezi vise.
PSD Valcea este dovada vie a unei realități care dă bătăi de cap multora din jurul meu. Iubesc competiția valorii pe care a creat-o și atunci când suntem împreuna lucrurile sunt simple. E de ajuns să ai încredere, să vezi că pas cu pas, an de an, am crescut cu toții, ne-am format și ne înțelegem din priviri.
Vineri seara, la Govora, am fost o echipă frumoasă, unită, la un eveniment marca PSD Vâlcea”.


Le dorim domnișoarelor și doamnelor din PSD Vâlcea să aibă o primăvară frumoasă și să reușească și în Paștele din acest an să aducă bucuria în casele unor vâlceni.