Primarul Remus Sasu le mulțumește actorilor de la Anton Pann

Primarul Orașului Ocnele Mari, Remus Sasu, le mulțumește oamenilor din localitate care au venit în număr mare la un spectacol de teatru dar și actorilor de la Anton Pann:
“De Mărțișor, am mers la teatru. S-a jucat spectacolul „Varieté la Iunion”, pus în scenă de actorii Teatrului Anton Pann și s-a jucat pe scena Casei de cultură din Ocnele Mari. Cu un public din Ocnele Mari, din cel puțin trei-patru generații diferite. Adolescenți, tineri, adulți și domni și doamne de vârsta a treia.
Printre ei, câțiva oameni din altă localitate, urmăritori tradiționali ai trupei de teatru, din Râmnicu Vâlcea, probabil. Spectacolul este o inspirată alegere dintre schițele marelui Ion Luca Caragiale. Réka Szász, Andrei Cătălin, Alexandru Beteringhe și Vasile Marinoiu au urcat pe scenă personaje și moravuri din belșug, într-o interpretare plină de talent și răsplătită cu aplauze de publicul care s-a dovedit a fi bun cunoscător al operei lui Caragiale. Publicul nostru din Ocnele Mari.
Mulțumesc tuturor pentru spectacol, în egală măsură actorilor și publicului care au contribuit la seara minunată pe care am petrecut-o împreună de Mărțișor, la Casa de cultură din Ocnele Mari!”.