Primarul din Șirineasa a găsit o soluție pentru a realiza proiecte finanțabile

Ion Bebe Streinu este un primar care a schimbat radical imaginea comunei Șirineasa o localitate care a avut de suferit mult datorită fostei administrații liberale plină de orgoli, figuri, fițe și total ineficientă. Tocmai de aceea a fost reales cu majoritate de voturi, deși de multe ori a fost obligat să ia măsuri nepopulare pentru acea parte a populației obișnuită cu ajutoare sociale, pomeni electorale și atitudini delăsătoare ale primăriei care nici nu aplica sancțiuni acolo unde prevedea legea nici nu lua măsuri corecte de păstrarea unui climat normal.
Primarul Streinu ar fi făcut și mai multe lucruri bune în mandatul încheiat dacă nu ar fi fost nevoit să piardă timp, mult timp cu deplasări la instituții unde a dat cu zeci de declarații în urma unui șir interminabil de reclamații făcute de derbedeii politici din localitate și de cei frustrați că nu mai puteau mulge bugetul primăriei așa cum făcuseră ani în șir.
“Știu exact ce am de făcut în acest mandat pentru a avea și mai multe proiecte și finanțări pentru acestea”, afirmă primarul Streinu. Social-democratul spune că va continua activitatea în administraţie, în primul rând cât să termine proiectele care sunt în lucru, dar şi pe cele pe care le-a avut trecute în oferta din mandatul trecut: „Respect această comunitate, am toată dăruirea să fac lucruri bune pentru comuna noastră şi îmi voi da silinţa să nu-i dezamăgesc pe oameni. Bătălia cea mai mare care se va da va fi pentru proiectul de înfiinţare a reţelei de gaze. Am în plan să-mi fac o echipă lângă mine, iar în acest sens îmi voi lua doi consilieri personali care să “alerge” după proiecte. Am realizat că singur nu fac faţă, mai ales că, în primărie apar probleme zilnic pe care trebuie să le rezolv pe loc, altfel lumea este nemulţumită”.
Primarul intenționează să fie și mai exigent cu salariații primăriei și dacă este cazul să renunțe la “serviciile”, unora din aceștia care în loc să facă treabă se ocupă de chestiuni semilegale. (T.G.)