Primarul comunei Budești a adunat toată “crema” liberală din Vâlcea la lansarea candidaturii sale pentru alegerile din 9 iunie

Fără îndoială, PNL Budești este una din cel mai puternice organizații locale din mediul rural pe care le are PNL.

La Căminul Cultural din satul Ruda, sâmbătă, 30 martie, la orele 17.00, a avut loc o adunare generală a acestei organizați (346 de membrii) ce l-a votat în unanimitate pe Ionel Vlădulescu, primarul comunei, pentru a fi candidatul liberal la funcția de primar în alegerile din 9 iunie.
PNL Budești a obținut în 2020 un număr de 13 mandate de consilieri locali din cele 15 ale comunei.
La ședință au participat cei trei parlamentari ai PNL din județ, consilierii județeni, subprefectul liberal și o mulțime de primari și viceprimari din județ care au arătat astfel că PNL are aleși mulți și puternici chiar după cele câteva dezertări la PSD din ultimele săptămâni.
Toată conducerea PNL Vâlcea a participat la şedinţa de CCL Budeşti în cadrul căreia primarul în funcţie, Ion Vlădulescu, a fost desemnat drept candidatul din partea PNL pentru un nou mandat în fruntea comunei.
De când a preluat funcția de primar al comunei Budești, Ion Vlădulescu a gândit și a implementat proiecte pentru a le oferi concetățenilor o viață mai bună. Prin acțiunile administrative a reușit să reducă diferențele dintre mediul rural și urban.
Localitatea Budești a devenit un model pentru localitățile vecine. Iar primarul este susținut și de presa locală în aceste alegeri deoarece a comunicat permanent și extrem de transparent cu toate publicațiile scrise și posturile de televiziune, folosind presa pentru a promova localitatea, investițiile de aici, facilitățile și pentru a atrage noi investiții și noi locuitori ce au achiziționat terenuri, au construit case și firme mărind astfel baza de impozitare a localității.

Traian Guminski