Primarul Cătălin Avan reclamă un furt grosolan

Primarul Cătălin Avan și Iulian Toabeș, desemnat prin hotărârea Consiliului Local Păuseşti să managerieze activitatea echipei de fotbal FC Păuşeşti Otăsau, atenționează AJF Vâlcea-Comisia de delegare a arbitrilor, că la meciul disputat sâmbătă la Budeşti între echipa locală și FC Păuşeşti Otăsau, arbitrul de centru Mihăilă Alexandru a viciat grav rezultatul final!

“Astfel, în prima repriză când un atacant al FC Păuşeşti a scăpat singur spre poarta gazdelor, a fost faultat din poziție de ultim apărător de un fundaș al gazdelor! A fost acordat doar cartonașul galben, deși regulamentul prevede eliminarea. Apoi a acordat două lovituri de la 11 m gazdelor, pentru ca acestea să câștige meciul! În cazul în care acest arbitru de centru, nu va fi sancționat și cumulat cu faptul ca asemmenea prestații ostile ale arbitrilor să se mai repete, vom propune Consilului local Păuşeşti stoparea sprijinului acordat FCPO și retragerea echipei din campionatul vâlcean! Nu mai cheltuim bani publici ca unii arbitri să ne fure munca jucătorilor și nu ne mai facem părtași la furt cu acești arbitrii! Îi vom lăsa să arbitreze și să se fure între ei! Așteptăm reacția comisiei arbitrilor vâlceni! Ambele lovituri de pedeapsă au fost acordate absolut gratuit, stârnind ilaritate inclusiv în rândurile suporterilor din tribune!”, spune Cătălin Avan, un primar iubitor de sport, dar şi de corectitudine şi cinste.
Redacţia noastră a primit de-a lungul timpului multe sesizări despre nivelul arbitrajelor. Credem că asemenea arbitraje incorecte reprezintă de fapt infracţiuni penale deoarece conform legislaţiei, la care edilul din Păuşeşti face trimitere, echipele locale sunt sponsorizate din bugetele locale. (T.G.)