Primarul Cătălin Avan acuză conducerea AJF Vâlcea

Echipa de fotbal susținută de primăria Păușești Otăsău este una dintre cele mai remarcabile și pătimașe formații județene poate și datorită implicării totale a primarului Cătălin Avan.

Edilul din Otăsău este recunoscut pentru popularitatea sa, dar și pentru curajul de a exprima în public păreri deseori contrare conducerii județului sau a partidului din care face parte. Este un primar care pune adevărul înaintea diplomației sau interesului personal, iar înainte de orice pune interesul localități pe care o administrează.
“Așteptam de la presa sportivă din Vâlcea să ia atitudine față de tâmpeniile conducerii AJF Vâlcea! Echipe noi înființate sau care au jucat play-out, promovate direct în Superligă, echipe noi înființate înscrise direct in liga 4, echipele care au retrogradat , activează tot în liga 4, adică un talmeș-balmeș cum rar se poate închipui! Despre spiritul de competiție, sportivitate, fair-play și alte asemenea lucruri “mărunte” nu mai vorbim! Totuși, domnii din conducerea Ajf, afiliată la FRF, sunt asimilați ca și funcționari publici în fața răspunderii penale și patrimoniale! Ce regulament, ce hotărâri ale adunării generale, ce respectăm aici, acum?!? Pub-urile dau acum regulamentele iar presa sportivă face politică. Cei care continuăm astfel, ne merităm soarta”, a declarat recent primarul din Păușești Otăsău. (T.G.)