Primăria Stoileşti investeşte şi-n pandemie

Florin Ionescu este unul din cei mai buni primari din Vâlcea şi echipa condusă de el a schimbat multe lucruri în bine pentru localnici.

Săptămâna trecută edilul a mai marcat un obiectiv realizat: consolidarea podului și refacerea căii de acces către cătunul Corbu din satul Malu.
Primarul este acum preocupat de un proiect pe care nu l-a promis în campania electorală trecută, dar care este necesar în condiţiile actuale. Populaţia din Stoileşti are mari probleme cu debitul apei potabile. Din cauza secetei prelungite localnicii au fost nevoiţi să folosească apa din reţeaua de alimentare pentru a încerca să salveze din culturile lor şi să le irige. Dar debitul reţelei este scăzut. Autoritatea locală va veni în sprijinul localnicilor din Stoilești în ceea ce privește apa potabilă din comună.
Primarul Florin Ionescu a realizat rapid un proiect prin care se vor construi trei puţuri de mare adâncime în satele Delureni, Obogeni şi Geamăta, dar şi un bazin de stocare a apei. Lucrările vor demara în luna noiembrie. În acest fel în anii următori populaţia ava avea rezerve de apă potabilă în caz de secetă. (T.G.)