Primăria Şirineasa va demola podeţele şi podurile de acces colmatate

Ion Streinu este un primar care luptă permanent pentru ca Şirineasa să fie o comună curată şi cu o infrastructură funcţională.
Nu s-a ferit niciodată să ia măsuri nepopulare poate dar extrem de logice şi normale. Acum recidivează şi avertizează cetăţenii iresponsbili că le va demola podurile de acces în gospodării dacă aceştia nu le îngrijesc.
“Vin cu rugămintea către cetăţenii care au poduri construite la intrările din drumul judeţean către propiile gospodării sau terenuri să intervină urgent pentru decolmatarea podurilor. Eu am făcut demersurile necesare şi am reuşit, cu sprijinul preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, să aduc o societate specializată pentru decolmatarea şi reprofilarea rigolelor de pământ, dar datorită podurilor de la intrările în gospodării apa nu v-a putea curge către torentii de preluare. Podurile sau podeţele care în termen de 10 zile nu vor fi decolmatate vor fi demolate. Mulţumesc anticipat pentru înţelegere”, a declarat primarul Ion Bebe Streinu. (T.G.)