Primăria Popești susține sportul

Aurora Măgură, primar al comunei Popești, a declarat imediat după câștigarea alegerilor de anul trecut că va susține dezvoltarea sportului în localitate și va încuraja tinerii din zonă să facă sport pentru ca cei care au talent să poată urma cariere în sport.

Fostul edil Constantin Șerban a aruncat zvonuri și bârfe peste tot în localitate, încercând să maculeze din răzbunare imaginea unei administrații cinstite și responsabile, spunând că Aurora Măgură nu se pricepe la fotbal și că va distruge echipele locale.
Primăria Popești a organizat cu succes luna aceasta o competiție de fotbal. Este vorba de un turneu amical de fotbal care s-a bucurat de prezența unui public numeros.
Cupa Luncavățul ar putea deveni o competiție de tradiție în Popești. La ediția din acest an au participat formațile: AS 2016 Popești, Cerna Copăceni, Forestierul Romani și sportul Genuneni.
Competiția a fost câștigată de Forestierul Romani care a învins în finală cu 5 la 2 formația gazdă.
Primărița Aurora Măgură a oferit echipelor mingi,cupe, diplome și o masă festivă. Administrația din Popești deși continuă să plătească datoriile iresponsabile făcute de fosta administrație va găsi resurse pentru a încuraja sportul și învățământul din localitate. (T.G.)