Primăria Popești obține noi finanțări

Primarul Aurora Măgură, unul dintre cei mai votați primari vâlceni, a obținut o nouă victorie pe frontul finanțării proiectelor de infrastructură pe care le administrează la Popești.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) i-a comunicat în mod oficial că proiectul depus de comuna Popești, cu numele „Modernizare infrastructură rutieră de interes local, etapa a II-a” a fost selectat pentru finanțare și că urmează ca documentele finale să fie semnate în curând.
Bătălia pentru finanțări nu este una simplă și ea se dă în fiecare zi, pe un front care nu este vizibil pentru cetățeni. Începe cu identificarea unei nevoi locale, cea mai simplă etapă dintre toate, continuă cu redactarea unui proiect cât mai convingător cu putință și continuă cu etapa de selecție, în care se concurează cu sute și mii de proiecte asemănătoare, depuse de primăriile din România. O finanțare obținută este o mare victorie a celor care au reușit să-i convingă pe finanțatori că subiectul proiectului lor poate fi mai important decât al altora.
Comuna Popești și primarul Aurora Măgură fac public succesul lor atestat de informarea venită de la AFIR.
Primăria Popești are o echipă de salariați care a reușit să satisfacă cerințele localnicilor și să se implice în cât mai multe proiecte. (T.G.)