Primăria Mădulari a scăpat de inundații și se pregătește de sărbătoare

Primarul Daniel Dimulescu este bucuros că ploile nu au afectat comuna sa și că a scăpat de inundațiile care au lovit puternic unele zone din Vâlcea.

“Acum am intrat în linie dreaptă pentru pregătirile legate de ziua comunei noastre. Așa cum știți, de când am ajuns primar am mutat acastă serbare din octombrie în luna august. Împreună cu cei din Consiliul Local am decis să aibă loc în prima sâmbătă din luna august, în fiecare an, deoarece atunci cei tineri care sunt plecați la munci în străinătate se află în localitate, fiind în concedii. Iar eu vreau ca la ziua noastră să fie prezenți cât mai mulți oameni născuți pe aceste meleaguri, care au rude aici, care sunt legați de comuna noastră. În august este și frumos, plouă mai rar și putem petrece până mai târziu. Suntem o comunitate mică cu multe legături de rudenie, ne bucurăm împreună de sărbători, ne cunoaștem cu toții. Desigur suntem bucuroși și de oaspeți și am invitat oficial deja parlamenmtarii, prefectul, consilierii județeni și conducerea Consiliului Județean, precum și presa care ne-a sprijinit în promovarea localității. Sâmbătă, 5 august, vom începe la ora 17.00 programul artistic și de divertisment, avem cântăreți de muzică populară și prieteni de ai noștri care vor oferi un spectacol pe cinste. Orice vâlcean care vrea să fie alături de noi pe 4 august și să petreacă câteva ore în centrul comunei Mădulari va fi bine primit!” spune edilul comunei.
Primăria va organiza manifestări artistice, un spectacol folcloric, un turneu de fotbal pentru juniori la care au fost invitate toate echipele din localităţile apropiate comunei. Vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi cei mai buni elevi din localitate. (T.G.)