Primăria Budeşti a obţinut noi fonduri pentru modernizarea drumurilor

La finalul lunii iunie, 2024, la București, primarul localității Budești, Ion Vlădulescu, a semnat un important contract de finanțare în valoare de 6.625.708,63 lei. Semnarea contractului a avut loc în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea.

“Am semnat un contract de finanțare prin programul național de investiții Anghel Saligny. Această investiție vizează modernizarea câtorva drumuri de interes local din comuna Budești, județul Vâlcea, drumuri care impuneau de urgență reabilitarea infrastructurii rutiere”, a precizat primarul Ion Vlădulescu.
Performanța remarcabilă a primarului Vlădulescu este evidentă prin numeroasele proiecte realizate, majoritatea finanțate prin fonduri europene. Aceste proiecte includ inițiative esențiale de infrastructură, educaționale și de sănătate, toate contribuind semnificativ la îmbunătățirea imaginii localității Budești. Contractul de finanțare recent semnat este un exemplu concret al angajamentului primarului Vlădulescu de a moderniza infrastructura locală. Modernizarea drumurilor de interes local va facilita circulația și va îmbunătăți considerabil viața de zi cu zi a locuitorilor din Budești. (T.G.)