Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, nu se teme de trădări

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, nu este convins că alegerile locale vor avea loc la finalul lunii septembrie, așa cum este stabilit acum.

“Dacă ar fi după mine, mâine ar trebui să aibă loc alegerile. Așa e normal, au trecut patru ani, oamenii trebuie să vadă ce am făcut și ce nu, trebuie să decidă dacă-l mai vor pe Rădulescu sau îi vor pe alții. Din păcate, însă, totul va depinde de evoluția epidemiei, dacă se va respecta sau nu data de 27 septembrie. Virusul nu a plecat, este printre noi, îi îndemn pe toți vâlcenii să fie prudenți. La toți ne este dor de concedii, de ieșiri la terase, dar trebuie să respectăm regulile. Econimia trebuie să meargă mai departe, dar este foarte important să fim atenți la regulile de igienă și de distanțare”,precizează Constantin Rădulescu.
În ceea ce privește zvonurile conform cărora o parte dintre actualii primari PSD vor trece în alte tabere politice, Rădulescu spune: “Eu nu am colegi trădători. Eu fac politică de la 17 ani și acum am 44. Am văzut multe în acești ani. Și acum patru ani se prezentau primari la un sediu de partid de parcă erau trofee. Din punctul meu de vedere traseismul politic ar trebui interzis prin lege. Am colegi care îmi povestesc cum se fac promisiuni. Se duc unii și spun că le vor rezolva toate problemele. Sunt dulăi galbeni care merg prin comune și latră pe la porți. Acest partid, PSD, nu stă nici în mine, nu stă nici în primari, dar una peste alta, mă repet, nu am colegi trădători, chiar dacă unii dintre ei au fost sau sunt nemulțumiți de fondurile primite. În ceea ce mă privește, nu m-am uitat la culoarea politică a primarilor cât timp am fost președinte la Consiliul Județean. Nu este nicio localitate care să nu fi derulat măcar o lucrare mare”.

Gabriel Cârjaliu