Premierul Florin Cîţu și Ministrul finanțelor Dan Vîlceanu, vizită de lucru la Râmnicu Vâlcea

În data de 23 septembrie 2021, Premierul Florin Cîţu și Ministrul finanțelor Dan Vîlceanu vor efectua o vizită de lucru la Râmnicu Vâlcea pentru a dezbate situația infrastructurii din regiunea Oltenia. Premierul și Ministrul finanțelor vor fi însoțiți de parlamentarii PNL: deputații Ștefan Bucur Stoica și Gigel Sorinel Știrbu, respectiv senatorul Liviu-Dumitru Voiculescu.
Obiectivul principal al Partidului Național Liberal este realizarea de investiții importante în infrastructură pentru a accelera dezvoltarea României. Faptele arată cu claritate că este nevoie de un program cuprinzător și realist pentru realizarea acestui obiectiv. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate și aspectele care privesc județul nostru și vor fi analizate prevederile concrete.
Dezbaterea se va desfășura la Prefectura Vâlcea, pe 23 septembrie, de la ora 16:00 și va fi urmată de o conferință de presă susținută de Premier. Invităm, pe această cale, cetățenii interesați și presa să participe la eveniment.

Filiala PNL Vâlcea