Populația comunei ALUNU va juca la păcănele soarta comunei în 9 iunie! Iresponsabilii vor vota cu mezinul “clanului” ce a tocat inutil bugetul comunei an de an

Familia Birăruți s-a îmbogățit bine cât Cristian Birăruți a fost primar. Omul și-a tras un salariu imens (120 de milioane pe lună) și a dat toți banii pe lucrări unor firme de casă și unor băieți ce se jucau cu mingea. Drept este că putea strânge și mai mulți bani dacă Emanuel, fiul său, nu ar fi pierdut atâția bani ( unii spun că un miliard în o singură noapte) la păcănele.

În 9 iunie cei din Alunu au de făcut o alegere simplă. Ori cu Emi Birăruți, al cărui tată a măsluit și sondajele de opinie doar pentru ca PSD să-i pună fiul candidat, ori cu doctorul Vasile Boeangiu cel care cândva a adus lumină în dezvoltarea unei localități acum distruse de clanul Birăruți și de cei 9 directori angajați de el.
Da, ați citit bine, primăria Alunu are 48 de salariați frecători de mentă și 9 directori ce nu au nicio atribuție serioasă . Ăștia normal că se dau de ceasul morții să iasă primar Emanuel și să–i păstreze în funcții. Trântorii ăștia din Alunu toacă tot bugetul local.
În 2023 (vezi documentele atașate), primăria Alunu a alocat: 74 de miliarde și 300 de milioane pe salarii iar echipei de fotbal a dat alte 6 miliarde și cinci sute de milioane de lei. Adică 90 la sută din bugetul comunei. Pentru investiții au mai rămas mai puțin de 10 la sută.
Dar pentru că și ăștia mai puteau fi “jefuiți” cumva, primarul Birăruți a dat jos de pe acoperișurile unităților de învățământ o tablă bună ca să monteze una mai proastă calitativ și și-a plătit avocații ce trăgeau de timp în procesul în care i s-a interzis să mai candideze.
Luni în șir a mințit oamenii că are voie să candideze, pregătind între timp candidatura beizadelei Emanuel.
Un băiat care are multe vicii, dar nu deosebite de cele ale generației sale.
Dacă tatăl său și-a bătut joc de banii primăriei cum cred cei din Alunu că va proceda acest tânăr ce nu are nici cea mai mică experiență în a administra ceva?! Va dubla bugetul comunei la roșu-negru?

Traian GUMINSKI