Popeștiul se dezvoltă

La Popești se află în derulare modernizarea drumurilor comuna și sătești, un proiect finanțat prin „Anghel Saligny”, în valoare de peste 14,5 milioane lei.

Drumurile, în suprafață de 8 kilometri, sunt prevăzute cu rigole și podețe de acces către proprietăți. Pentru ca absolut toate șoselele comunale și sătești din Popești să fie modernizate, primarul Aurora Măgura a mai pregătit un proiect cu finanțare prin AFIR, ce va fi implementat cu siguranță în scurt timp. Este vorba despre asfaltarea a încă 4 kilometri de drumuri, iar mai apoi comuna Popești se poate lăuda cu o infrastructură de invidiat.
O altă investiție care-i va bucura pe cetățeni este realizarea unui foișor și a unui loc de joacă la Căminul Cultural Popești. De asemenea, anul acesta va avea loc licitația pentru anveloparea sediului primăriei și a Căminului Cultural, precum și dotarea sălilor de clase din școli.

”Îmi doresc în continuare o administrație deschisă, transparentă și accesibilă, bazată pe principii sănătoase și pe un dialog coerent și permanent cu cetățenii. Sunt convinsă că ne aflăm pe drumul cel bun, împreună putem duce toate proiectele la bun sfârșit și putem iniția altele pentru viitorul comunității noastre” – ne-a declarat primarul Aurora Măgura.