Poliția Locală a prins hoții la hala centrală prin sistemul antiefracție!

Polițistul local operator al dispeceratului antiefracţie al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea a fost alertat sâmbătă, 20 august, în jurul orelor. 17.34, prin acest mijloc tehnic despre producerea unei efracţii la uşile de acces în Hala Centrală a municipiului.

Acesta a anunţat prin mijloacele de radiocomunicaţii din dotare un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care a ajuns în foarte scurt timp la faţa locului şi a constatat că cele sesizate sunt reale: uşile de acces în obiectiv erau întredeschise, dovadă că fuseseră forţate. Din informaţiile primite de la câţiva martori s-a stabilit că uşile fuseseră forţate de două persoane de sex feminin, de etnie rromă, care, după săvârşirea faptei, intraseră în incinta noii Pieţe Centrale. Acestea au fost reţinute pe baza descrierii, stabilindu-se că se numesc I. Isabela, în vârstă de 22 ani, domiciliată în Ploieşti, şi M. Andreea, în vârstă de 21 ani, domiciliată în Râmnicu Vâlcea.
Au fost anunţate organele de Poliţie Română, care au preluat persoanele conform prevederilor legale, pe baza de proces-verbal de predare/primire, urmând a se continua cercetările sub aspectul sâvârşirii faptei semnalate mai sus. De asemenea, a fost anunţat şi un reprezentant al beneficiarului, echipajul Poliţiei Locale asigurând zona până la sosirea acestuia şi luând totodată măsura încuierii uşilor de acces ce fuseseră forţate şi reconectării sistemului antiefracţie al halei (armarea obiectivului).