Poliția din Vâlcea jignită inadmisibil de un “gunoier” din Senat

Mihai Goțiu este o rușine pentru Parlamentul României. A fost surprins de mai multe ori de televiziuni dormind și sforăind la ședințele de Plen, pe rețele de socializare și pe siteurile multor publicații au apărut poze cu el dormind pe plaja din Vama Veche îmbrăcat indecent, băut și slinos. Umblă cu o barbă neîngrijită și părul nearanjat mai rău decât ultimii muncitori de la o firmă de salubritate.

A tocat de la începutul acestui mandat de senator mai multe miliarde având o remunerație uriașă față de salariații țării noastre pentru că este vicepreședinte de Senat. Și deși e plin de bani umblă prin Senat în blugi confundând această instituție cu o cârciumă din Cluj, județ pe care-l reprezintă cu necinste în Senat datorită unui electorat care nu a înțeles nici ce este USR și nici cine este Mihai Goțiu.
Ei bine, acest ipochimen a jignit inadmisibil conducerea Poliției din Vâlcea pe care o consideră vinovată de blocarea traficului rutier pe Valea Oltului, luni, 6 noiembrie, la o oră la care domnul senator trebuia sa fie în București având în acea zi și în următoarea ședință.
Cred că parlamentarii vâlceni ar trebui să se intereseze încotro mergea Goțiu. Dacă atunci mergea de la Cluj la București înseamnă că a chiulit de la muncă, iar dacă plecase din București spre Cluj este și mai grav, înseamnă că lucrează doar în ziua de luni și apoi fuge în teritoriu.
“Valea Oltului, blocată de deciziile unor idioţi!”, aşa se intitulează un video postat pe Facebook de celebrul senator USR Mihai Goţiu care nici la câteva zile de la incident nu înțelege că Poliția era obligată să permită unei macarale speciale a CNAIR să ridice o cisternă încărcată cu combustibili care se răsturnase în afara șoselei.
Sute de conducători auto au fost blocați în trafic pe Valea Oltului, dar nimeni nu i-a făcut cretini, proști, incompetenți pe polițiști vâlceni.
S-a găsit acest Mupetts care spune pe facebook: “Cum nu mă aștept ca deștepții care au luat decizia să înțeleagă că în filmele la care se uită pe Discovery, cu intervenții în regim de urgență, sunt prezentate doar secvențe de câteva minute (nu operațiunile integral, care durează cu orele), o să cer oficial explicații și demiterea șefilor de la Rutieră și de la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea (parcă văd că vreunul dintre ei o fi având și vreun doctorat la una din celebrele școli doctorale militare ori ale SRI). Astăzi, am făcut o primă declarație politică în acest sens, în Senat (declarația aici: https://cluj.usr.ro/asta-e-romania-trasa-si-blocata-pe-mar…/ ).
Altfel, ceea ce s-a întâmplat ieri pe Valea Oltului e imaginea României. O Românie trasă pe marginea drumului, cu cetățenii blocați în trafic, din cauza deciziilor iresponsabile luate de cei care ar trebui să facă lucrurile să meargă. O Românie în care ești anunțat oficial că o situație se rezolvă în câteva ore, zile sau luni, dar durează ani la rând până când lucrurile încep să se pună în mișcare. Vă miră că oamenii ies în stradă într-un moment în care toate statisticile invocate de guvernanți ne spun că o ducem bine? Pe mine nu: am învățat de destul de mult timp să nu mai cred în minciunile oficale. Schimbăm ceva?”.
Păi, ar trebui să schimbăm, domnule senator. În primul rând clasa politică, şi să nu mai permitem oricărui om cu diplomă, dar cu imagine de gunoier beţivan şi cu limbaj de derbedeu să ajungă parlamentar.
Apoi ar trebui să schimbăm retribuţia unor politicieni. Să–i punem să muncească măcar 5 zile pe săptămână pentru că milioane de români muncesc 6 din 7 sau 7 din 7.
Dumneata ceri demisia poliţiştilor vâlceni şi şefilor lor atât de dedicaţi muncii? Dumneata pe care o ţară întreagă te-a văzut dormind în una din cele mai importante şedinţe de Plen ale celor două Camere reunite? Păi, nu ţi-e ruşine, băi, Goţiule?
Solicităm pe această cale parlamentarilor vâlceni să ia apărarea poliţiştilor vâlceni şi să-i răspundă cu o declaraţie acestui imatur senator.

Traian Guminski