PNL VÂLCEA: Veșnică cinstire eroilor neamului! (FOTO)

Printr-o tradiție instituită după Primul Război Mondial și reluată atunci când țara a fost eliberată de comunism, Ziua Înălțării Domnului a devenit Ziua Națională a Eroilor României. Este ziua în care, mai mult decât în celelalte zile ale anului, îi cinstim pe aceia care și-au dat viața pentru patrie, pentru independența, unitatea și libertatea ei.

Astăzi, Președintele României Klaus Iohannis și premierul Nicolae-Ionel Ciucă, președinte al PNL, au participat la sărbătorirea zilei eroilor la Sibiu, respectiv București, aducând omagiul reprezentanților statului român pentru înaintașii noștri eroi. Slujbe religioase, depuneri de coroane de flori și numeroase alte manifestări omagiale au avut loc pe întregul cuprins al țării.

La Râmnicu Vâlcea în organizarea Prefecturii Vâlcea a fost oficiată o slujbă religioasă la mormântul eroilor din cimitirul Cetățuia. Cu această ocazie, a avut loc o depunere de coroane de flori și autoritățile care au luat cuvântul și-au exprimat profunda recunoștință pentru cei care și-au dat viața pentru libertatea și unitatea României. Asemenea manifestări omagiale au fost organizate și în celelalte localități vâlcene.

Liberalii au fost prezenți la manifestări printr-o numeroasă delegație alcătuită din parlamentari, subprefect, primari, consilieri județeni și locali, membrii ai Biroului Politic Județean și ai celui Local. Liberalii vâlceni, asemeni tuturor cetățenilor României, își apleacă cu respect fruntea în fața celor pe a căror jertfă se ridică mândră România de astăzi, puternică și respectată în concertul națiunilor civilizate.
Veșnică recunoștință eroilor neamului!

Filiala PNL Vâlcea