Planuri mari pentru Mihai Blejan primarul comunei Scundu

Mihai Blejan a câștigat un nou mandat pe 9 iunie 2024, obținând 56,36% din voturi.
Printre planurile acestui a pentru următorul mandat se numără reabilitarea și extinderea sistemului de apă și canalizare pe toate străzile comunei, asfaltarea drumurilor comunale, modernizarea bazei sportive și a căminului cultural, precum și construirea unei săli de educație fizică și sport. Un alt proiect major este conectarea localității la rețeaua de gaze naturale.
Aşa cum am mai relatat, primarul Blejan pune un accent deosebit pe sustenabilitate prin înființarea unui parc fotovoltaic, care va oferi o sursă de energie curată pentru Scundu. În ceea ce privește iluminatul public, primarul a anunțat montarea a 280 de lămpi economice pe drumul județean, finanțate din fonduri europene, și reînnoirea proiectului pentru modernizarea iluminatului stradal și pe drumurile sătești.
Blejan a făcut demersuri importante pentru a obține fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală (GAL), reușind să achiziționeze un tractor cu remorcă și tocător pentru vegetație, esențiale pentru activitățile agricole și de întreținere a infrastructurii. (T.G.)