Pietoni accidentaţi

pieton_accidentat1Două accidente, în urma cărora doi pietoni au fost accidentaţi, au avut loc zilele trecute.

Astfel, în ziua de 6 noiembrie, în jurul orei 15.00, Dorina M., de 47 de ani, din com. Bujoreni, a condus un autoturism, pe bld. Calea lui Traian, din Rm. Vâlcea, iar la o trecere pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, M. Ana-Maria, de 22 de ani, din comuna Ioneşti, care traversa strada pe marcajul pietonal, acroşând-o.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind diagnosticată cu TCC acut nivel 1, contuzie coloană cervicală, contuzie cot stâng. Şoferiţa a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Costel P. , de 46 de ani, din com. Perişani, a condus sâmbătă, 7 noiembrie, în jurul orei 17.50, un autoturism pe bld. Calea lui Traian, iar la efectuarea unui viraj la stânga pe str. Nicolae Bălcescu, din cauza condiţiilor atmosferice, ceaţă, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, Florina B., de 51 de ani, din mun. Rm. Valcea, angajată regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal marcat şi semnalizat corespunzător, acroşând-o.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, diagnosticat cu fractură cu subluxaţie gleznă şi excoriaţie.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

L.L.