Pietoni accidentați

Trei accidente au avut loc în zilele de 27 şi 28 noiembrie în Rm. Vâlcea, în care victime au fost pietoni.

La data de 27 noiembrie, în jurul orei 11:05, Simion V., de 75 de ani, din Mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe str. General Magheru din localitate, iar la o trecere de pietoni, nu a acordat prioritate de trecere Mariei N., de 28 de ani, care se afla în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal dinspre Râul Olăneşti, acroşând-o cu partea dreaptă faţă a autoturismului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii care a fost diagnosticată cu escoriaţie şi contuzie simple genunchi stâng.
Cel de-al doilea accident a avut loc tot în ziua de 27 noiembrie, în jurul orei 13:45, când Cornel S., de 43 de ani, din comuna Dăeşti, a condus un autoturism pe str. Calea Bucureşti, din localitate şi a fost surprins de traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a Elenei I., de 20 de ani, din mun. Rm. Vâlcea.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Elenei I., fiind diagnosticată cu policontuzii.
Sâmbătă, 28 noiembrie, în jurul orei 10.00, Constantin G., de 46 de ani, din Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe strada Republicii, din localitate, iar la o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere pietonului Viorel Z., de 58 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, care traversa regulamentar pe marcajul pietonal, acroşându-l cu partea lateral dreapta faţă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Viorel Z., fiind diagnosticat cu policontuzii.
În toate cele trei cazuri şoferii şi pietonii nu au consumat alcool. De asemenea, s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.