Peste 200 de poliţişti vâlceni la datorie de Ziua Naţională a României

Peste 200 de polițiști vâlceni sunt la datorie de Ziua Națională a României pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

mascati
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în ziua de 1 decembrie a.c., conducerea inspectoratului, împreună cu poliţişti din I.P.J. Vâlcea, participă la manifestările organizate de autorităţile locale, care includ depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, oficierea unui serviciu religios.
De asemenea, la defilare, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, structurile rutiere, Serviciul Criminalistic, structurile de ordine publică.
La evenimentele organizate, peste 200 poliţişti vâlceni şi peste 50 de autospeciale acționează în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.
Din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 114 sunt de ordine publică, 47 polițiști rutieri, iar 72 de polițiști de la alte structuri.