Pesediştii vâlceni s-au mobilizat! Participare masivă la mitingul împotriva abuzurilor din Justiţie!

Aşa cum era de aşteptat, PSD Vâlcea s-a mobilizat exemplar pentru această acţiune. Aproape din fiecare comună a judeţului a plecat o delegaţie la Bucureşti. Televiziunile estimează, la ora 20.00, o prezenţă de peste 120 de mii de oameni în Piaţa Victoriei. Cei peste 5 mii de vâlceni îi au în frunte pe liderii PSD, parlamentarii, consilierii judeţeni şi municipali, primari, viceprimari şi consilieri locali.


Conform adevarul.ro, ca să nu pună oamenii inutil pe drumuri, pesediştii vâlceni s-au organizat pe zone şi fiecare şi-a stabilit locul şi ora de plecare, pe care le-au transmis spre centralizare organizaţiei judeţene. Cel care a orchestrat întreaga acţiune este chiar fratele preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea, Lucian Rădulescu, şef al departamentului de strategie şi organizare internă, lider al TSD Vâlcea. În teritoriu, de coordonare s-au ocupat preşedinţii de organizaţii locale şi primarii social-democraţi. În Râmnicu Vâlcea, au existat autocare şi microbuze în locuri stabilite în prealabil în fiecare cartier, în parcările de la: Casa Tineretului, Lidl, Sala Sporturilor, Supeco, Carrefour etc. Mai toată lumea a respectat dress-code-ul şi a venit îmbrăcată în tricouri albe, dotată cu tricolor şi coli A 4 inscripţionate cu diverse mesaje: „Vâlcenii, uniţi şi solidari”, „Ultima soluţie e în Constituţie”, „Vrem Justiţie, nu poliţie politică”, „Vrem Guvernul României, nu Guvernul MEU”, „Macovei, respectă-ţi Parlamentul, nu angajamentul”, „Stop proceselor staliniste”, „Jos labele de pe salarii şi pensii”.


SÂMBĂTĂ, ÎMPOTRIVA DAR ȘI PENTRU!

Constantin Rădulescu, lider al PSD Vâlcea şi preşedinte al CJ Vâlcea a remis vineri, 8 iunie, un comunicat care explică perfect prezenţa vâlcenilor la această acţiune:
“Sâmbătă, 9 iunie 2018, alături de peste 3000 de colegi pesediști din județul Vâlcea, voi fi prezent în Piața Victoriei pentru că România nu poate fi lăsată să devină captivă terorii.
Vom fi prezenți în Piața Victoriei pentru a manifesta ÎMPOTRIVA, dar și PENTRU! Vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care prin abuz, prin tot felul de strategii și presiuni, cred că pot instala în România un regim ilegitim, altul decât cel votat liber în 2016 de către români.


Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care cred că legile nu trebuie făcute în Parlament, ci în tot felul de laboratoare obscure și care încearcă să se joace cu mințile românilor.
Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care cred că România trebuie condusă din afara țării și ÎMPOTRIVA celor care își denigrează țara plângându-se pe la tot felul de curți străine despre tot felul de presupuse abuzuri. Și pentru că a venit vorba, mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA abuzurilor și a celor care le comit și cred că ne pot intimida.
Mâine vom manifesta ÎMPOTRIVA celor care vor să vorbim în șoaptă, de teamă că am putea fi ascultați și vorbele noastre ar putea fi interpretate.


Ei bine, sâmbătă, 9 iunie 2018, vom manifesta și PENTRU o Românie liberă și prosperă, PENTRU liniște în țară, PENTRU solidaritate între generațiile care construiesc România de mâine sau au construit-o pe cea de azi, PENTRU libertate și democrație.
Mâine vom manifesta PENTRU respectarea voinței legitime a poporului roman, care prin votul său a învestit cu încredere un Guvern și un Parlament, care trebuie să acționeze în logica binelui pentru oameni.
România este un singur stat și vom manifesta PENTRU ca statul paralel să se risipească și odată cu el tot răul pe care l-a adus” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

PSD Horezu