Percheziţii la Râmnicu Vâlcea! Persoane bănuite pentru distribuirea de mărfuri pirat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, însoțiți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiști ai Serviciului Criminalistic au efectuat în această dimineață, 16 februarie, 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de realizarea în scopul distribuirii de mărfuri – pirat și de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Polițiștii au descins în Râmnicu Vâlcea la locuința unei persoane bănuită de comiterea infracţiunii de realizare în scopul distribuirii de mărfuri – pirat și de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, precum și la adresa de unde au fost expediate produsele piratate.
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. În fapt, în perioada 2016-2017, bărbatul a expus spre vânzare și a comercializat online softuri piratate, utilizate pentru diagnoză auto, prejudiciul cauzat titularului de drepturi sau persoanei legal autorizate de acesta fiind în curs de stabilire.

Sursa foto evz.ro