Pentru Cel mai bun actor în rol principal! Actorul vâlcean Ciprian Nicula nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2017

Ciprian Nicula, care a debutat la Teatrul Anton Pann încă din studenție, este nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2017 pentru Cel mai bun actor în rol principal. Poate că mulți dintre dumneavoastă cunosc faptul că Ciprian Nicula înainte de toate este râmnicean, o mândrie și mai mare că, iată, din nou cineva care este din județul nostru ne reprezintă cu succes la acest important eveniment din lumea teatrală.

Pentru cei care nu-l cunosc, le aducem la cunoștință faptul că acest tânăr s-a remarcat pe scenaTeatrului Anton Pann când a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2015 pentru rolurile pe care le-a făcut în spectacolul „Eşti un animal, Viscovitz!”, după Alessandro Boffa, adaptare scenică Tudor Lucanu.
Actorul Ciprian Nicula a debutat pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul „Mai întâi de naşti” în 2013, când încă era student. În anul 2014, a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru şi Televiziune a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj, clasa prof. Miklós Bács şi apoi masterul la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Pe scena Teatrului Anton Pann l-ati putut urmări în spectacolele, „Mai întâi de naşti” și „Femei/ Bărbaţi”. Rolurile pe care le-a făcut în spectacolului „Eşti un animal, Viscovitz!” i-a adus nominalizarea la premiile Uniter din 2015 și la propulsat direct pe scena Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. În continuare Ciprian Nicula este colaborator al Teatrului Anton Pann.
Pentru rolul Christopher din spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” de la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, actorul Ciprian Nicula este nominalizat la GALA PREMIILOR UNITER 2017- pentru cel mai bun actor în rol principal. Amintim cu bucurie că acest spectacol pentru care este nominalizat Ciprian Nicula a fost lansat în premieră națională pe scena Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea în anul 2014.
Nu putem decât să ne bucurăm și să-i spunem felicitări. Aceleași felicitări se cuvin și managerului Teatrului Anton Pann, regizorului Adrian Roman, un descoperitor de talente. Mulți dinte actorii descoperiți de domnia sa, care s-au remarcat pe scena Teatrului Anton Pann, joacă pe scenele unor teatre cu renume din țară sau, după cum ați observat, pe marile ecrane. Felicitări, CIPRIAN!

Daniela Stefanescu
PR Teatrul Anton Pann